otrdiena, 2014. gada 23. septembris

Ātrie kredīti - priekšrocības un trūkumi


Parastas bankas kredītiestādes pieprasa, lai nodrošinātu lielu summu aizdevumam, pieprasa daudz dokumentu, nodrošinājumu un galvotāju aizņēmējam, un lēmuma piešķiršana
var būt līdz pat nedēļai. Bet, bieži vien dzīves situācija ir tāda, ka nauda vajadzīga "šeit un tagad", - un tād palīdzētu kredītņēmējiem nāk tā saucamie ātrie kredīti.

Izņemot īsu laiku, kas paiet no brīža, aizpildot pieteikuma pirms saņemot naudas līdzekļus, vajag atzimēt arī citas priekšrocības. Lai saņemtu ātru aizdevumu reti var pieprasīt kīlu vai galvotāju.Šādam aizdevumam mērķis var būt arī dažāds - no mācībam vai medicīniskai aprūpei, līdz veļas mašīnas vai mikroviļņu krāsns iegādei.

Bet, runājot par "īstermiņa aizdevumiem", jāatzīmē arī momentus, ko var attiecināt uz negatīvām īpašībam. Pirmkārt, procentu likme šādam aizdevumam parasti ir daudz augstāka nekā citiem kredītu produktiem. Turklāt, arī periods, par kuru aizdevums tiek piešķirts, reti parsniedz vienu gadu, un daudzos gadījumos sasniedz vairākus mēnešus vai pat nedēļus.


3 komentāri:

  1. Sveiki, mans vārds ir Elizabete McRooney. Es dzīvoju Eiropā un šodien esmu ļoti laimīga sieviete? Es teicu sev, ka jebkura aizdevuma aizdevējs, kas var mainīt manu un manas ģimenes dzīvi, norādīšu ikvienu, kurš meklē viņiem aizdevumu. Tās man deva mani un mana ģimenes laime, man bija nepieciešams aizdevums 250 000,00 eiro. Lai sāktu mana dzīve man tika nodota šim godīgajam un dievbijīgam aizdevuma uzņēmumam, kurš man palīdzēja ar 250 000 eiro naudas aizdevumu, jo viņi patiesībā ir DIEVA, kas baidās no cilvēkiem, kas ir cienījama kreditēšanas firma.

    Esmu ļoti priecīga, ka pagājušajā mēnesī es saņēmu viņu aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts par aizdevuma atmaksu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, un, lūdzu, pasakiet viņiem, ka Elizabete McRooney uzrunāja jūs viņiem. Sazināties ar e-pastu: {trustfundfinaceservice@gmail.com}

    AtbildētDzēst
  2. AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS NO "NOVELTY FINANCE INC"

    Sveiki!!! Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Ja jā, es iesaku jums pieteikties aizdevumam, izmantojot Novelty Finance Inc.

    Mani sauc Davina Klēra, es esmu Novelty Finance finanšu direktore, un jūs varat pieteikties aizdevumam manā uzņēmumā un saņemt aizdevumu savā kontā 24 līdz 48 stundu laikā. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu vietējās bankās vai citās finanšu iestādēs augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitinga vai citu iemeslu dēļ.

    Uzņēmumā NOVELTY FINANCE mēs piedāvājam finansēšanas risinājumus. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Mēs piedāvājam elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

    Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtiet e-pastu uz [noveltyfinances@gmail.com] vai zvaniet / WhatsApp, izmantojot: +447915601531]

    Mēs cenšamies, lai aizņemšanās būtu vienkārša, ērta un izdevīga.

    Mūsu pakalpojums ir ļoti ātrs, uzticams un uzticams, un jūs varat aizņemties līdz 5 miljoniem eiro ar subsidētu procentu likmi 3% gadā. Mēs esam īstais uzņēmums, ar kuru sazināties, ja jums ir steidzami nepieciešams aizdevums.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai saspringtu banku apmeklējumu, mūsu pakalpojums ir pieejams 24/7. Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā sev ērtā vietā, izmantojot tālruni vai portatīvo datoru, viss, kas jums jādara, ir nosūtīt mums savu aizdevuma pieprasījumu pa:
    E-pasts: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Tālrunis: +447915601531

    Mēs vienmēr esam priecīgi sniegt finansiālu atbalstu.

    AtbildētDzēst
  3. Es nekad nedomāju, ka publicēšu šo ziņojumu. Notika liela lieta, kas mainīja manu pasauli. Saņēmu kredītu, veiksmīgi nomaksāju parādus. dzīve šobrīd jūtas labi. Es biju parādā, man steidzami vajadzēja naudu. Vairāki tiešsaistes uzņēmumi, ar kuriem sazinājos, nevarēja man piedāvāt naudu, jo nevarēju samaksāt apstrādes maksu. mana draudzene Emīlija mani atsauca uz lapofunding960@gmail.com, es pieteicos un parakstīju viņu līgumu ar advokātu. ja jums ir nepieciešams godīgs uzņēmums, kuram varat uzticēties, lai pieteiktos kredītam, ļoti iesaku sazināties ar lapofunding960@gmail.com

    AtbildētDzēst